30 Temmuz 2011 Cumartesi

TYPO3 Güncellendi

Tüm TYPO3'un websitedeki müsterimiz için en son TYPO3 versiyon  güncellendi. Bir kaç müşterilerimiz için bazı yeni özellikleri görecek. Sorun olsa veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın. 

1 yorum:

  1. typo3 20 sene üzerinde binlerce yazılımcı tarafindan geliştirilen, son derece güvenli ve yeni cikan güvenlik aciklarinin en kisa sürede kapatildigi güncel php sürümleri ile (php>=7) mükemmel ve cok hizli bir sekilde calisan enterprise icerik yönetim sistemidir.

    genellikle avrupada kullanilan bu cms sistemi suan türkiyede cok yaygin degil. yayginlasmamasinin nedenlerinin baslica nedeni dokümanlarinin tamamen ingilizce olmasi ve türkce kaynagin yok denilebilecek kadar az veya cok eskimis olmasidir.

    bu eksigi tamamlamak icin 2018 senesinde yayina baslayan bir youtube kanali acildi. kanalda türkce typo3 dersleri verilmekte, sifirdan baslayip en güncel typo3 sürümleri tanitan, kurulus ve isleyisini görüntülü anlatan derslerde typo3'ün nasil kuruldugunu ve kisa sürede bir websitesini nasil adam edebileceginizi detaylari bir sekilde ele aliyor.

    su an sadece bir kac ders ve hocanin bozuk bir türkcesi olsa bile türkiye genelinde bu mükemmel ve en önemlisi open source yani bedava olan bu cms sisteminin türkiyede yayginlasmasi ve cms yazilimcilarin typo3'e daha iyi hakim olabilmesi icin gercekten paha bicilmez bir türkce destek.

    ılgilenen arkadaslara: youtube'de "typo3okulu" diye arayin ve "typo3 okulu, türkçe kaynaklı dersler" kanalina destek olun.

    https://www.youtube.com/channel/UCrmf_sTEq9eBeZsgOSNcUjA

    YanıtlaSil